Tradícia ručne vyrábaných cestovín apúlskych babičiek sa stretáva s najmodernejšími výrobnými postupmi a dáva život remeselne vyrábaným cestovinám vytvoreným z tých najlepších ingrediencií, ktoré vás dokážu vrátiť v čase. Ideálna prísada do receptov kulinárskej tradície Talianska.
V taliančine cavatelli znamená „malé priehlbiny alebo mušle“. Tento druh cestovín trochu pripomína miniatúrne hot dogy a je pomerne ľahké ich pripraviť.
Tento typ cestovín je skvelý takmer ku každému talianskemu jedlu, pretože dokáže ľahko vstrebať omáčky.
Doba varenia: 18 minút
Zloženie:
Energetická hodnota: 1449 kj(354 kcal). Tuky spolu 1,9g, z toho nasýtené tuky 0,6g, uhľohydráty 70,5g, z toho cukry 3,6g, bielkoviny 12,5g, soľ 0,01 g.
Môže obsahovať zvyšky sóje, sójových produktov.
Reviews
There are no reviews yet.