Tradícia ručne vyrábaných cestovín apúlskych babičiek sa stretáva s najmodernejšími výrobnými postupmi a dáva život remeselne vyrábaným cestovinám vytvoreným z tých najlepších ingrediencií, ktoré vás dokážu vrátiť v čase. Ideálna prísada do receptov kulinárskej tradície Talianska. Trofie predstavujú klasické rustikálne talianske cestoviny typické pre Pugliu.
Trofie al pesto je jedným z mnohých talianskych cestovinových jedál známych po celom svete. Je to jedno z najznámejších jedál tradičnej ligúrskej kuchyne, ktoré sa pripravuje z bazalkového pesta a trofie cestovín.
Trofie s pestom môžete pripraviť z veľmi malého počtu ingrediencií: bazalka, píniové oriešky, syr, cesnak a – samozrejme – trofie.
Doba varenia: 12 minút
Zloženie:
Energetická hodnota: 1449 kj(354 kcal). Tuky spolu 1,9g, z toho nasýtené tuky 0,6g, uhľohydráty 70,5g, z toho cukry 3,6g, bielkoviny 12,5g, soľ 0,01 g.
Môže obsahovať zvyšky sóje, sójových produktov.
Reviews
There are no reviews yet.